Başkan Külcüden inceleme gezileri

Başkan Külcüden inceleme gezileri


ÇORUM (A.A) - Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, çevre yolu üzerinde yapımı devam eden traktörcüler sitesi ile yeni hal ve kamyon garajında incelemelerde bulundu.
     Külcü, beraberindeki Başkan Yardımcıları Turhan Candan ve Alper Zahir, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Eker, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse ile bazı belediye meclis üyeleriyle çevre yolu üzerinde yapımı devam eden traktörcüler sitesi, yeni hal ve kamyon garajı inşaatlarını gezdi, yetkililerden bilgi aldı.
     Traktör galericilerinin yaz aylarında yeni sitelerine taşınacağını belirten Külcü, Türkiyenin en düzenli sitesi burası olacak. Yatırımın büyüklüğü 15 milyon lira. 74 galerici faaliyet gösterecek. Şehir içinde bulunan tüm galericiler siteye taşınacak. Böylece şehir merkezinde görüntü kirliliği ortadan kalkacak diye konuştu.
     Kamyon garajı ve yeni hal inşaatına da başlandığını dile getiren Külcü, Her iki yatırımımızı da en kısa sürede tamamlayarak hizmete açacağız. Çorumlu hemşehrilerimiz her şeyin en iyisine layık dedi.
    
     Muhabir: Gazi Nogay
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber Başkan Külcüden inceleme gezileri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER