Basketbol

Basketbol -Yeşilgiresun Belediyespor Başkanı Aksu: -Gelişim Koleji ve İstanbul BŞB galibiyetleri bizim için moral oldu


GİRESUN (A.A) - Türkiye Basketbol 2. Liginde mücadele eden Yeşilgiresun Belediyespor Kulübünün Başkanı ve Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Gelişim Koleji ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor (BŞB) galibiyetlerinin kendileri için moral olduğunu belirtti.
     Aksu, yaptığı açıklamada, sezona geç başladıklarından dolayı bazı sıkıntıların yaşandığını ancak takımın şu anki gidişatından oldukça memnun olduğunu ifade etti.
     Takımın başında ligi çok iyi bilen Yücel Platin gibi bir antrenörün olduğunu vurgulayan Aksu, Teknik heyetimiz ve sporcularımız her şeyin bilincinde. Ligde geride kalan 2 haftada Gelişim Koleji ve İstanbul BŞB karşısında aldığımız galibiyetler bizim için moral oldu dedi.
     Aksu, 20 Kasım Salı günü ligin güçlü takımlarından Vesteli 19 Eylül Kapalı Spor Salonunda konuk edeceklerini hatırlatarak, şunları kaydetti:
     Bu zorlu maçta da çotanak taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Onların desteği bizim için çok büyük bir güç. Vestel ligin iyi takımlarından biri. Ancak onları yenecek güçteyiz. Salı günü saat 18.00deki müsabakamıza tüm sporseverleri bekliyoruz
    
     Muhabir: Gültekin Yetgin
     Yayıncı: Dilek Sezen

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER