Başkentte gasp zanlılarına yönelik operasyon

Başkentte gasp zanlılarına yönelik operasyon


ANKARA (A.A) - Ankarada kendilerini polis olarak tanıtan ve bir iş kadınının otomobil, çanta ve cep telefonunu gasbettiği iddasıyla gözaltına alınan 5 kişiden 3ü tutuklandı.
     Kayseriden kiraladıkları otomobille İstanbula giden Serdar T, Vedat Ç. ve kardeşi Gökhan Ç, Ankarada bir alışveriş merkezinin önünde şirket yöneticisi çalışan Sema A. ile karşılaştı.
     İstanbulda iş görüşmesine gitmek için arkadaşını bekleyen Sema Aya kendilerini polis olarak tanıtan zanlılar, bıçakla tehdit ettikleri kadının otomobili ile çanta ve cep telefonunu gasbetti.
     Kadının otomobilini Kırıkkalede Mustafa Yye, telefonunu da Gökhan Bye satan zanlılar, çantayı da boş bir araziye attıktan sonra kiralık otomobille Kayseriye döndü.
     Kadının şikayeti üzerine zanlıları yakalamak için çalışma başlatan polis, MOBESE kayıtlarından zanlıların kimliğini tespit etti.
     Pınarbaşı ilçesindeki evlerinde gözaltına alınan 3 zanlı ile Kırıkkalede gözaltına alınan Mustafa Y. ve Gökhan B, Ankaraya getirildi.
     Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından Nitelikli yağma ve hırsızlık malını satın alma suçlarından adliyeye sevk edilen zanlılardan Serdar T, Vedat Ç. ve Gökhan Ç., tutuklandı.
     Mustafa Y. ve Gökhan B. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
     Gasbedilen otomobil, çanta ve cep telefonu, kadına teslim edildi.
    
     Muhabir: Serdar Açıl
     Yayıncı: Selçuk Aval
<< Önceki Haber Başkentte gasp zanlılarına yönelik operasyon Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER