Basketbol

Basketbol -TOFAŞın ABDli oyuncusu Steve Burtt: Türkiyeye basketbolumu geliştirmek ve patlama yapmak için geldim


BURSA (A.A) - Beko Basketbol Ligi takımlarından TOFAŞın bu sezon başında transfer ettiği ABDli oyuncusu Steve Burtt, Türkiyeye basketbolumu geliştirmek ve patlama yapmak için geldim dedi.
     Burtt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiyede Beko Basketbol Liginin çok sert oynandığını, oldukça üst düzey olan bu ligde takımının başarılı olması için elinden geleni yapacağını söyledi.
     Gelmeden önce de Türk basketbolunu yakından takip ettiğini ve TOFAŞtan teklif aldıktan sonra Türkiyede forma giyen arkadaşlarından bilgi aldığını ifade eden Burtt, Buraya geldikten sonra Beko Basketbol Liginin ne kadar mücadeleci ne kadar üst düzey bir lig olduğunu yakından gördüm. Bu mücadeleci ligin içinde olduğum için çok mutluyum. Takımımın başarısı için elimden geleni yapıyorum diye konuştu.
     Burtt, TOFAŞın teklifinin ardından danıştığı çevresinden Türkiye ile ilgili hiç olumsuz bir görüş gelmediğini vurgulayarak, şöyle devam etti:
     Türkiyeye basketbolumu geliştirmek ve patlama yapmak için geldim. Konuştuğum kişiler de Türkiyede basketbolumu daha fazla ilerletebileceğimi söylediler. Ancak ben bireysel hedeflerimden çok takımımın hedeflerini düşünüyorum. Hem Beko Basketbol Liginde hem Avrupada iyi yerlere gelmek istiyoruz.
    
     Muhabir: Vedat Yücebaş
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER