Basketbol: Beko Basketbol Ligi

Basketbol: Beko Basketbol Ligi -Tofaş Antrenörü Çakı: Öncelikli hedefimiz, yarın oynayacağımız ligdeki Erdemir maçı. Bu maçı kazanarak ligi galibiyetle tamamlamak istiyoruz


BURSA (A.A) - Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Tofaşın antrenörü Ahmet Çakı, Öncelikli hedefimiz, yarın oynayacağımız ligdeki Erdemir maçı. Bu maçı kazanarak ligi galibiyetle tamamlamak istiyoruz dedi.
     Tofaş, yarın konuk edeceği Erdemir maçı hazırlıklarını Atatürk Spor Salonunda yaptığı çalışmalarla sürdürüyor.
     Çakı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısını galibiyetle tamamlamak istediklerini söyledi. Çakı, şöyle konuştu:
     Avrupa Kupasında sahamızda maç kaybetmeden mücadele etmek ve gruptan çıkmak istiyoruz. Öncelikli hedefimiz yarın oynayacağımız ligdeki Erdemir maçı. Bu maçı kazanarak ligi galibiyetle tamamlamak istiyoruz. Zorlu bir mücadele olacak. Rakibimiz geçtiğimiz haftayı galibiyetle tamamladı. Önce bu maçı kazanıp, sonra salı günü sahamızda oynayacağımız Avrupa maçında gruptaki ilk maçımızı Ukraynanın Khimik Yuzhne takımı ile Bursada oynayacağız, bu maçı kazanarak avantaj elde etmek istiyoruz. Yeni transferimiz Lukauskis bu maçlarda forma giymeyebilir. Antrenman eksiği var.
     Tofaşın yeni transferi Litvanya milli formasını giyen Mindaugas Lukauskis ise takımın başarısı için çalışacağını ifade ederek, Tofaşa katkıda bulunmak için geldim. Takımımın başarısı için çalışacağım. Tofaş ve Türk basketbolu hakkında bilgim var dedi.
    
     Muhabir: Ömer Ercan / Haluk Yüksel
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Basketbol: Beko Basketbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER