Basketbol: FIBA Kadınlar Avrupa Kupası

Basketbol: FIBA Kadınlar Avrupa Kupası -Kayseri KASKİ Kulübü Başkanı Ender Batukan: -Yarı finalin ilk maçında deplasmanda MBK Ruzomberoku yenerek güzel bir sonuca imza attık


KAYSERİ (A.A) - Kayseri KASKİ Kulübü Başkanı Ender Batukan, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası yarı final ilk maçında Slovak ekibi MBK Ruzomberoku yenerek, güzel bir sonuca imza attıklarını belirtti.
     Batukan, yaptığı açıklamada, yarı finalin ilk maçında deplasmanda MBK Ruzomberoku 79-60 mağlup ettiklerini hatırlattı.
     Kupada Türkiyeyi temsil eden tek takım olduklarını ifade eden Batukan, şunları kaydetti:
     Kupayı Kayseriye getirmeyi çok istiyoruz. Sezona bu doğrultuda çalışmalar yaparak girmiştik. Geçen senenin şampiyonu Dinamo Kursku çeyrek finalde kupa dışına iterek bu isteğimizi göstermiş olduk. Kupa hedefimize adım adım ilerliyoruz. Yarı finalin ilk maçında deplasmanda MBK Ruzomberoku yenerek güzel bir sonuca imza attık. Oyuncularımız maçın ilk dakikasından itibaren üstünlük kurdukları maçı 19 sayı farkla kazanarak, kupaya bir adım daha yaklaşmayı başardı. Teknik heyet ve bütün oyuncularımızı gösterdikleri üstün gayretten dolayı kutluyorum. Kayserinin ve Türkiyenin gururu oldular. İnşallah bu başarıların devamı gelecek.
     Yarı final rövanş maçının 14 Şubatta Kayseride oynanacağını dile getiren Batukan, rövanş karşılaşmasını da kazanarak, finale yükselmeyi arzu ettiklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / Orhan Canbulatel
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Basketbol: FIBA Kadınlar Avrupa Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER