Basketbol: FIBA Kadınlar Avrupa Kupası

Basketbol: FIBA Kadınlar Avrupa Kupası -Kayseri KASKİ, finalin rövanş maçında Rusyanın Dinamo Moskova takımını konuk edecek -Genel Menajer Ahmet Bozbey: -Üst üste iki yıl final oynayarak bir ilki başardık ve tarihe geçtik. Bunu


KAYSERİ (A.A) - Kayseri KASKİ Kadın Basketbol Takımı, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası finali rövanş maçında, yarın Rusyanın Dinamo Moskova takımını konuk edecek.
     Kayseri KASKİ Genel Menajeri Ahmet Bozbey, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Rusyada oynanan finalin ilk maçında Dinamo Moskovaya 5 sayı farkla 66-61 mağlup olduklarını hatırlattı.
     Rövanş maçını 6 ve daha üstü sayı farkıyla kazanarak, kupaya sahip olmak istediklerini belirten Bozbey, şöyle devam etti:
     Sezon başında yaptığımız yatırımlar ve çalışmaların karşılığını FIBA Kadınlar Avrupa Kupasında finale kalarak almış olduk. Şimdi kupaya uzanmak için bir maç kaldı. Yarın, 80 dakikalık karşılaşmanın ikinci yarısına çıkacağız. İlk yarıyı 5 sayı farkla mağlup kapatmıştık. İkinci yarıda bu farkı kapatıp şampiyon olmak istiyoruz. Biz bunu hak ettik. Üst üste iki yıl final oynayarak bir ilki başardık, tarihe geçtik. Bunu kupayla taçlandırmayı arzu ediyoruz. Hak eden takım biziz. Maça her şeyimizle hazırız. İnşallah iyi bir oyunun sonuncunda kazanan taraf oluruz. Buna inancımız tam. Kupa Kayseride kalacak.
     Bozbey, takımda eksik oyuncu bulunmadığını sözlerine ekledi.
     Kadir Has Spor Salonunda oynanacak karşılaşma yarın saat 19.00da başlayacak.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / Mustafa Yıldız
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Basketbol: FIBA Kadınlar Avrupa Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER