Basketbol: Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Süper

Basketbol: Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Süper Ligi -YOSK Başkanı Erkoç: "Avrupa kupalarına kalabilmek için KKTC Turkcell engelini de aşmalıyız"


YALOVA (A.A) - Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK) Başkanı Erkoç, "Avrupa kupalarına kalabilmek için KKTC Turkcell engelini de aşmalıyız" dedi.
     Erkoç, yaptığı açıklamada, yarın sahalarında ağırlayacakları KKTC Turkcelle karşı galibiyet almak istediklerini belirtti. Erkoç, zorlu bir mücadelenin olacağını belirterek, "Avrupa kupalarına kalabilmek için KKTC engelini de aşmalıyız. Rakibimizi mutlaka mağlup etmek zorundayız. Sporcularım bu maça çok iyi hazırlandılar. Karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak İzmirin, Karabüke yenilmesini bekleyeceğiz" diye konuştu.
     Taraftarlarını takımlarına destek olmaya çağıran Erkoç, sözlerini şöyle sürdürdü:
     "Her maç yaptıkları gibi yine bütün Yalovalılar bizleri destekleyip engelli sporcularımıza moral olursa, KKTC Turkcell müsabakasından üstünlükle ayrılabiliriz. KKTC güçlü bir kulüp. Son katıldıkları Avrupa kupasında 5incilik elde ederek büyük başarıya imza attılar. Kendilerini tebrik ediyorum. Ancak biz de bu ligin tecrübeli takımlarındanız ve yenemeyeceğimiz takım yok. Evimizde oynamanın verdiği avantaj ve taraftarlarımızın desteğiyle, Kıbrıs temsilcisini mağlup edeceğimize inanıyorum."
    
     Muhabir: Erhan Erdoğan
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Basketbol: Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Süper Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER