Basketbol: Tekerlekli Sandalye 1. Ligi

Basketbol: Tekerlekli Sandalye 1. Ligi -Şanlıurfa Engelliler, deplasmanda yapacağı Yenimahalle Belediyesi maçında galibiyeti hedefliyor


ŞANLIURFA (A.A) - Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Şanlıurfa Engelliler, deplasmanda yapacağı Yenimahalle Belediyesi maçında galibiyeti hedefliyor.
     Kulüp Başkanı ve takım antrenörü Serdar Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şampiyonluk iddialarını sürdürebilmeleri için yarın Ankarada yapacakları karşılaşmadan galibiyetle ayrılmaları gerektiğini söyledi.
     Maça en iyi şekilde hazırlandıklarını ve mücadeleye tam kadro çıkacaklarını ifade eden Yıldırım, şunları kaydetti:
     Milli takımdaki oyuncularımızın aramıza katılmasıyla tam kadro çalıştık. Bizim için önem taşıyan bu maça iyi hazırlandık. Rakibimizle aramızda 2 puan fark var. Şampiyonluk iddiamızı sürdürebilmemiz için bu maçı mutlaka kazanmamız gerekiyor. Bunun için elimizden geleni yapacağız.
     Ankara temsilcisinin genç oyunculardan kurulu iyi bir takım olduğuna dikkati çeken Yıldırım, Ancak biz de iyi takımız. Süper Lig tecrübemiz var. Şu anda tek sorunumuz maddi sıkıntılar. Umarım bunu da atlatırız dedi.
    
     Muhabir: Halil Fidan / Eşber Ayaydın / Veli Gürgah
     Yayıncı: Ersin Şiyhan
<< Önceki Haber Basketbol: Tekerlekli Sandalye 1. Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER