Trabzonspor - Beşiktaş maçı için son saatler!

Süper Lig'de Trabzonspor ile Beşiktaş Hüseyin Avni Aker Stadı'nda karşı karşıya geliyor.. Trabzonspor-Beşiktaş maçının canlı anlatımı bun sayfada...

Trabzonspor - Beşiktaş maçı için son saatler!

Hüseyin Avni Aker'de bu akşam sezonun en önemli maçlarından biri oynanacak. Beşiktaş 3 puan alıp zirve yolunda avantaj yakalama peşinde. Trabzonspor ise taraftarı önünde kazanıp tehlike hattından uzaklaşmak istiyor.




Yenilirse ilk defa düşme hattına gerileyecek

Zorlu bir fikstüre girecek olan Trabzonspor için evinde oynayacak Beşiktaş mücadelesi hem puan hem de psikolojik açıdan çok önemli. Bordo-Mavililer adına alınacak 1 puan bile büyük bir hayal kırıklığı yaşatacak. Kaybetmesi halinde, belki de yıllar sonra ilk defa düşme hattına gerileyecek. İşler iyice içinden çıkılmaz bir hale girecek. Fırtına eğer 3 puana ulaşırsa hem taraftarıyla arası düzelecek, hem ligdeki konumu biraz daha rahatlayacak hem de futbolcuların üstündeki baskı azalacak.

Şampiyonluk hayalleri yeniden yeşerdi

Sezonun ikinci yarısına kötü başlayan Beşiktaş, Sivasspor’un ardından Fenerbahçe’yi de yenince bir anda ligde 2. sıraya yükseldi. Hem taraftarlar arasında hem de camiada yeniden şampiyonluk hayalleri kurulmaya başlandı. Siyah-Beyazlılar için Fenerbahçe’nin ardından Trabzonspor’u da mağlup etmek, hem şampiyonluk yolunda rakiplere ciddi bir mesaj olacak, hem de oyuncuların özgüvenini artıracak. Kısacası bu maça iki takım da kazanmak için çıkacak, beraberlik hiç kimseyi memnun etmeyecek.

TRABZOSPOR - BEŞİKTAŞ

STAT: Avni Aker
SAAT: 19.00
HAKEM: Fırat Aydınus
YAYIN: Lig TV

TRABZONSPOR: Onur, Serkan, Giray, Bamba, Cech, Zokora, Colman, Adrian, Olcay, Halil, Henrique
TEKNİK DİREKTÖR: Tolunay Kafkas

BEŞİKTAŞ: McGregor, Hilbert, Sivok, Ersan, Gökhan (Emre), İbrahim Toraman, Oğuzhan, Fernandes, Olcay, Holosko, Niang
TEKNİK DİREKTÖR: Samet Aybaba

<< Önceki Haber Trabzonspor - Beşiktaş maçı için son saatler! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER