Basketbol: Türkiye Kadınlar Ligi

Basketbol: Türkiye Kadınlar Ligi -Samsun Basketbol Antrenörü Kumbasar: -Kulübümüz zor günler yaşıyor, bu zor günleri kadromuzdaki Türk oyuncularla atlatmaya çalışıyoruz


SAMSUN (A.A) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) ekiplerinden Samsun Basketbolun antrenörü Murat Kumbasar, Kulübümüz zor günler yaşıyor, bu zor günleri kadromuzdaki Türk oyuncularla atlatmaya çalışıyoruz dedi.
     Ligde oynadığı 18 karşılaşmada 3 galibiyet alabilen ve 14 takımlı ligin 13. sırasında bulunan Samsun Basketbol, dün Samsun ekiplerinden Canik Belediye ile yaptığı karşılaşmayı 102-77lik skorla kaybetmişti.
     Antrenör Kumbasar, yaptığı açıklamada, geçen hafta oynanan Adana Botaş maçı öncesinde transfer ücretlerini alamadıkları gerekçesiyle yabancı oyuncular Chantel Lamour Black, Megan Elizabeth Frazee ve Anna Vajdanın takımdan ayrıldıklarını anımsattı.
     Bu şartlar altında gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz diyen Kumbasar, Kulübümüz zor günler yaşıyor, bu zor günleri kadromuzdaki Türk oyuncularla atlatmaya çalışıyoruz ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Mustafa Çavuş
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Basketbol: Türkiye Kadınlar Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER