Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Şanlıurfasporun transferleri umut veriyor


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Bahri Kaya, ara transfer döneminde takıma katılan 17 futbolcunun gösterdiği performanstan memnun olduğunu söyledi.
     Kaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, devre arasında takıma katılan yeni transferlerin hazırlık maçı yapma şansı bulunmadığını hatırlattı.
     Bu oyunculara idmanlarda ve zaman zaman maçlarda görev verdiğini aktaran Kaya, transferlerden bazılarının idman eksiği bulunduğunu ancak bunun kısa sürede giderileceğini ifade etti. Bahri Kaya, şunları kaydetti:
     Onur ve Banguranın performanslarından memnun kaldım. Bu hafta yine yeni transferlerle beraber daha önce oynayan ve takımın yükünü çeken oyuncularla tekrar sahne alacağız. Murat geldi, hemen uyum sağladı, Onur yine öyle. Gökhan zaten gelir gelmez uyum sağlayarak bizden biri olduğunu gösterdi. Yeni transferlerin hepsinden memnunum. İbrahim, Hamza, Serdar Dursun, Selim ve Mikail de bunlara eklenecektir. Çok geniş ve katılımlı bir kadromuz var. Bu kadroyu en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum.
     Şanlıurfaspor, ara transfer döneminde 17 futbolcuyla sözleşme imzalamıştı.
    
     Muhabir: Halil Fidan - Rauf Maltaş / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: Sevil Çelik

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER