Batman Petrolspor, Akademi Liginde

Batman Petrolspor, Akademi Liginde -Coca-Cola Akademi Ligi bu sezon Batı A, Batı B, Anadolu ve Doğu Anadolu olmak üzere 4 grupta bölgesel olarak oynanacak


BATMAN (A.A) - TFFnin düzenlediği, Coca-Cola Akademi Ligi bu sezon Batı A - Batı B, Anadolu ve Doğu Anadolu olmak üzere dört grupta bölgesel olarak oynanacak.
     19u Elit Akademi Ligi, 38i de Akademi Ligi olmak üzere toplam 57 spor kulübünün katılacağı ligde, Batman Petrolspor, Belediye Bingölspor, Belediye Vanspor, Diyarbakırspor, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor takımları Doğu Anadolu Grubunda mücadele edecek.
     29 Eylülde başlayacak olan ligde, Batman Petrolsporun U14, U15, U16, U17 ve U18 olarak belirlenen yaş kategorilerinde mücadele edeceği belirtildi.
     Batman Petrolspor Basın Sözcüsü Cemil Arıkan, yaptığı yazılı açıklamada, Akademi Liginin başlayacak olmasının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, Maalesef güçlü bir altyapımız olmasına rağmen son yıllarda bölgede çeşitli yaş kategorilerinde maç yapacağımız takım bulamıyorduk. Bu ligin oluşması altyapımıza, hocalarımıza ve bizlere büyük bir heyecan getirmiştir dedi.
    
     Muhabir: Ubeydullah Baş / İbrahim Yakut
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Batman Petrolspor, Akademi Liginde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER