BATSO Başbakan Erdoğana rapor sundu

BATSO Başbakan Erdoğana rapor sundu


BATMAN (A.A) - Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı Osman Nasıroğlu, Başbakan Recep Tayip Erdoğana bölgenin sorunlarıyla ilgili bir rapor sundu.
     Nasıroğlu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesindeki ticaret odaları ve borsa başkanlarıyla, bölgede yaşanan olumsuz olaylara ilişkin düzenledikleri basın toplantısının ardından, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalayın daveti üzerine Ankaraya gittiklerini kaydetti.
     Burada düzenlenen toplantıda, görüşlerinin alınarak bir taslak haline getirildiğini ifade eden Nasıroğlu, şunları söyledi:
     Bölgemizde yaşanan olumsuz olaylarla ilgili görüş ve isteklerimizi, farklı sivil toplum kuruluşlarının da görüşlerini alarak bir rapor haline getirip Başbakana ilettim. Toplantıda söz alarak ilimiz ve bölgemizin sorunlarını birinci ağızdan iletme fırsatı buldum. Bu görüşmeden sonra özellikle bölgemizde yaşanan sorunların çözümüne yönelik umudum artmıştır. Bundan sonraki süreçte diğer siyasi parti genel başkanlarıyla da görüştükten sonra görüşmelerin detayları hakkında TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu gereken açıklamayı yapacaktır. Bu görüşmenin bölgemize hayırlı olacağını düşünüyorum
    
     Muhabir: Ubeydullah Baş / Sema Kaplan
     Yayıncı: Şengül Oymak
<< Önceki Haber BATSO Başbakan Erdoğana rapor sundu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER