Bayburtta Öğretmenin sınırı yok projesi başlatıldı

Bayburtta Öğretmenin sınırı yok projesi başlatıldı


BAYBURT (A.A) - Bayburtta, öğretmenlerin daha yararlı hizmet sunması için öğretmenlere yönelik Öğretmenin sınırı yok projesi başlatıldı.
     Öğretmen Akademisi Vakfınca, Garanti Bankası ve Milli Eğitim Bakanlığının işbirliğiyle hayata geçirilen projenin başlaması dolayısıyla Aydıntepe ilçesindeki Şehit Erdal Eraslan İlk Öğretim Okulunda tören düzenlendi.
     İlçe Milli Eğitim Müdürü Samih Akpulat törendeki konuşmasında, projeyle öğretmenlere seminer verildiğini anlatarak, öğretmenlerimizin aldıkları seminerlerle daha yararlı çalışmalar yapacaklarına ve edindikleri bilgileri sınıf ortamına daha iyi taşıyacaklarına inandığını söyledi.
     Kurt, öğretmenlerin kalitesinin her geçen gün arttığını ifade ederek, Proje kapsamında lider öğretmen seminerine ilçemizde görev yapan öğretmenlerimizin büyük bir bölümü katılmıştır. Aldıkları bu seminerlerde daha yararlı çalışmalar ortaya koyacaklarına inancım tamdır. Bu seminerde vakıf öğretmenlerine ve katılımcı öğretmenlerime ve okul yönetimine müdürlüğüm adına teşekkür ederim Dedi.
     Projeyle, Aydıntepe başta olmak üzere çevre okullarda görev yapan 50 öğretmene iletişim becerileri, sınıf yöntemi ile ölçme ve değerlendirme alanlarında eğitim verileceği belirtildi.
    
     Muhabir: Seyfullah Kaya
     Yayıncı: Tuncay Bekar
<< Önceki Haber Bayburtta Öğretmenin sınırı yok projesi başlatıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER