Bayburt Belediyesi yaz mevsimine hazırlanıyor

Bayburt Belediyesi yaz mevsimine hazırlanıyor


BAYBURT (A.A) - Bayburt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaz mevsimi hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.
     Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, yaptığı açıklamada, Bayburt Belediyesi olarak bir taraftan yeni çalışmalara imza atarken bir taraftan da kente görsel güzellik katacak üst yapı çalışmalarına devam ettiğini belirtti.
     Çalışmaların yoğunluk kazandığı Şair Zihni Kent Ormanı ve Yeni Şehir Parkında çalışmalarını sürdüren ekiplerin, her geçen gün artan çocuk parklarına bir yenisini daha ekleyeceğini ifade eden Polat, "Vatandaşların dinlenebilmeleri ve rahat vakit geçirebilmeleri için en çok tercih ettiği mekan olan Kent Ormanında çocukları da unutmadan, onlar için park yapımına başladık" dedi.
     Çevre düzenleme çalışmaları devam edilen Yeni Şehir Parkını da elden geçirerek yaya ve araçların giriş çıkışlarını daha rahat sağlamak, yeni sosyal ve sportif aktivite alanları oluşturmak amacıyla hafriyat çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini kaydeden Polat, yine aynı bölgede Aras EDAŞ personeli ile elektrik direklerinde yer değişikliği yaparak Masal Parkını ışıklandırmak için çalışmalara başladıklarını söyledi.
     Polat, şehir merkezini de göz ardı etmeden, kentin çehresini değiştirecek üst yapı çalışmalarını aynı anda birçok noktada gerçekleştirdiklerini dile getirerek, Pönserek Caddesindeki orta refüjde havuz ve çiçeklik çalışmalarında son noktaya gelindiğini, Muhsin Yazıcıoğlu Parkında düzenleme çalışmalarının sürdüğünü belirtti.
     Mahalle aralarında kaldırım ve yol çalışmalarını aksatmadan devam eden Fen İşleri ekiplerinin, Tuzcuzade Mahallesinde yeni kaldırım ve parke çalışması gerçekleştirdiğini ifade eden Polat, "Yine bir benzer çalışma da Zahit Mahallesinde gerçekleşirken Şeyhhayran Mahallesinde bulunan Kadife Sokakta ıslah çalışması başladı. Eski Hastane Caddesinden Bacanaklar Mahallesine ulaşımı sağlayan yaklaşık 100 metre uzunluğundaki deforme olmuş yolu tepeden tırnağa söken Fen İşleri ekiplerimiz, yolu daha estetik ve kullanışlı şekilde hizmete sunmak amacıyla yeniden inşa edecek" diye konuştu.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Özcan
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Bayburt Belediyesi yaz mevsimine hazırlanıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER