Bayburt Emniyet Müdürü Aydoğan:

Bayburt Emniyet Müdürü Aydoğan: "Bu geceden itibaren şehir içi ve şehirler arası yollarda 24 saat sabit ve seyir halinde radar kontrolü yapılacak"


BAYBURT (A.A) - Bayburt Emniyet Müdürü Celal Aydoğan, bu geceden itibaren şehir içi ve şehirler arası yollarda 24 saat sabit ve seyir halinde radar kontrolü yapılacağını söyledi.
     Aydoğan, Genç Osman Mahallesi Dede Korkut Kavşağında gazetecilere yaptığı açıklamada, trafik ekiplerinin il merkezi ile şehirler arası yollarda 24 saat emniyet kemeri ve hız limiti uygulaması yapacağını belirtti.
     Emniyet Genel Müdürlüğünün 2013 yılını, "Hız ve Emniyet Kemeri Yılı" ilan ettiğini anımsatan Aydoğan, "Bu kapsamda iki ay önce personelimize görev araçlarında emniyet kemeri takma zorunluluğu getirdik. Ayrıca, il genelinde emniyet kemeri takma uygulaması başlattık. Bin 892 sürücüye emniyet kemeri takmanın önemi ve hız konusunda eğitim verdik. Yarından itibarende eğitim ve bilgilendirme süreci sona erecek" dedi.
     Aydoğan, şehir merkezi ile şehirler arası yollarda emniyet kemeri takmayan ve hız limitlerini aşan bütün sürücülere cezai müeyyide uygulanacağını vurgulayarak, şunları kaydetti:
     "Bu geceden itibaren şehir içi ve şehirler arası yollarda 24 saat sabit ve seyir halinde radar kontrolü yapılacak. Amacımız hiçbir zaman asla cezai müeyyideye başvurmak değil. İsteğimiz, bütün vatandaşlarımızın güvenli seyahat etmeleri yönündedir. Biz hiçbir vatandaşımızın mağdur olmasını istemiyoruz."
    
     Muhabir: Abdulkadir Nişancı
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Bayburt Emniyet Müdürü Aydoğan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER