BBPden kamuoyu yoklaması

BBPden kamuoyu yoklaması -Giresun İl Başkanlığı, kurduğu sandıklarda vatandaşlara, PKKlı teröristlerin idam edilmesini ve Teröristlerle kucaklaşan milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasını isteyip istemediklerini


GİRESUN (A.A) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Giresun İl Başkanlığı, kurduğu sandıklarda vatandaşlara, PKKlı teröristlerin idam edilmesini ve Teröristlerle kucaklaşan milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasını isteyip istemediklerini soruyor.
     Ataparkta, partinin taleplerine ilişkin açılan stantta yaklaşık 2 bin kişinin gün boyunca oy kullanması bekleniyor.
     BBP Giresun İl Başkanı Selahattin Toslu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kampanyanın Türk milletinin geleceği açısından önemli olduğunu söyledi.
     Teröristler, vatan hainleri ve küçük çocuklara tecavüz edenler için idam cezasının geri gelmesini istiyoruz diyen Toslu, şunları kaydetti:
     Ülkemizdeki bugünkü süreçte PKK şehirleri basmakta. PKKnın uzantısı meclisteki bir grup milletvekili gidip silahlı örgüt mensuplarıyla kucaklaşıyor ve genel başkanları da tutup PKK 400 kilometre alana hakimdir diye konuşuyor. Türkiye Cumhuriyeti sınırları içindeki alanı kastediyor. Biz bu nedenle aynı zamanda bu insanların dokunulmazlıklarının kaldırılarak devre dışı bırakılıp maaşlarının ellerinden alınmasını istiyoruz. Buna müsaade etmemeliyiz.
     Toslu, gün boyu devam edecek kampanyada yaklaşık 2 bin kişinin oy kullanmasını beklediklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Veysel Kara
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber BBPden kamuoyu yoklaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER