BBPnin anketi başladı

BBPnin anketi başladı -29 kenti kapsayan anket, Bursada da yapıldı


BURSA (A.A) - Büyük Birlik Partisinin (BBP), terörle ilgili, 29 kenti kapsayan anketi Bursada da yapıldı.
     Bursa İl Teşkilatı, Osmangazi İstasyonunun önünde kurulan stanttaki ankete katılan vatandaşlara, PKKlı teröristlerin idam edilmesini istiyor musunuz- ve Teröristlerle kucaklaşan devlete, millete meydan okuyup, hukuku hiçe sayan milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasına evet diyor musunuz- soruları yöneltilerek, Evet veya Hayır yazılı pusulalardan birini sandığa atması istendi.
     BBP Bursa İl Başkanı Ömer Ünsal, yaptığı açıklamada, Türkiyenin 28 yıldır terörle karşı karşıya olduğunu ve bölgede emelleri olanların hedefinde Türkiyenin olduğunu belirterek, Türkiye güçlü olursa, birlik olursa bu güçlerin hiçbiri emellerine ulaşamaz. Bunun için herkesi teröre karşı birlik olmaya davet ediyoruz dedi. Ünsal, anket sonuçlarının en güzel ve istenilen şekilde değerlendirileceğini bildirdi.
     Terörle mücadelede, özellikle hukuki zeminde eksiklikler bulunduğunu savunan Ünsal, şöyle konuştu:
     Özellikle PKKnın Meclisteki temsilcilerinin son günlerde devlete ve millete açıktan meydan okumaları, racon kesmeleri, PKKlı militanlarla sarmaş dolaş görüntüleri bardağı taşırmış, milletimizin sabrını tüketmiştir. Milletimizin açık talebi, bunların dokunulmazlıklarının kaldırılarak yargılanmalarıdır. Yine terörle mücadele konusunda güvenlik güçlerimize kurşun sıkan, onların canlarına kasteden, bir yaşındaki çocuklarımızı katleden teröristlerin idam edilmesi şarttır. Bu iki hususun, referandum yoluyla milletin görüşü alınarak yasalaşmasını talep ediyoruz.
     Ünsal, konuşmasının ardından Evet yazılı oy pusulasını zarfa koyarak, sandığa attı.
    
     Muhabir: Cem Şan
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber BBPnin anketi başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER