BBP Genel Başkan Yardımcısı Gürhan:

BBP Genel Başkan Yardımcısı Gürhan: -Terörü bitirmek için finansal kaynakları kurutulmalı


TEKİRDAĞ (A.A) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan, Türkiyede terörü bitirmek için, öncelikle finansal kaynaklarının kurutulması gerektiğini belirtti.
     Gürhan, partisinin genişletilmiş istişare toplantısına katılmak için geldiği Tekirdağda gazetecilere yaptığı açıklamada, terörün Türkiyenin başına bela olmaya devam ettiğini belirterek, partisinin bu terör belasını sona erdirebileceğini öne sürdü.
     Terörü bitirmek için finansal kaynakları kurutulmalı diye konuşan Gürhan, şunları söyledi:
     Terörün finansal kaynakları kurutulmazsa bugün uçaksavar yarın uçak alırlar. Özel eğitimli askerler sürekli bölgede yaşamalı ve bulduğu yerde teröristi imha etmeli. İstihbarat, milli ve güvenli olmalı. İsrail ve Amerikaya güvenerek istihbarat yapmamalıyız. Motorize ve mobil birlikler, sınır termal kameralar ve koruculuk sistemi yenilenmeli.
     Eğitim sistemindeki düzenlemelere de değinen Gürhan, Bu dönemde en çok hak kaybına uğrayanlar, maaşları çok düşük kalan öğretmenler oldu. Siz ne kadar eğitim sistemini değiştirirseniz değiştirin, bilgisayarla donatın, akıllı tahta dağıtın içeriğini iyi doldurmazsanız huzurlu bir eğitim veremezsiniz diye konuştu.
     Gürhan, sivil ve demokratik bir anayasa hazırlanması için parti olarak her türlü katkı vermeye hazır olduklarını ifade etti.
     (YAK-MEK-NER)
<< Önceki Haber BBP Genel Başkan Yardımcısı Gürhan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER