BDPli milletvekillerinin dokunulmazlığı

BDPli milletvekillerinin dokunulmazlığı -BDP Van Milletvekili Üçer: -Halkı, dokunulmazlıklarla korkutup bir çıkmaz yaratılmaya çalışılıyor


VAN (A.A) - BDP Van Milletvekili Özdal Üçer, Halkı, dokunulmazlıklarla korkutup bir çıkmaz yaratılmaya çalışılıyor dedi.
     BDP İl Başkanlığınca düzenlenen mitingde konuşan milletvekili Üçer, ulusal bir gazetede kendisiyle ilgili yapılan haberin asılsız olduğunu savunarak, halkın dikkatini başka taraflara çekmek için kendisiyle ilgili haberler yapıldığını ileri sürdü.
     Üçer, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın, BDPli milletvekilleriyle ilgili hazırlanan fezlekelerin meclise gelmesi durumunda dokunulmazlıklarının kaldırılacağı yönündeki sözlerini anımsatarak, Halkı, dokunulmazlıklarla korkutup bir çıkmaz yaratılmaya çalışılıyor. Kaldırırsan kaldır. 5 yıldır biz o meclisteyiz. dedi.
     Kendisi ve arkadaşları için, Kürt halkının nazarında dokunulmazlıklarının olup olmadığının önemli olduğuna vurgu yapan Üçer, Gerisi, bizim için zerre kadar önemli değildir diye konuştu.
    
     Muhabir: Necat Hasar - Fahrettin Gök - Sıtkı Yıldız
     Yayıncı: Ömer Erim Baştimar
<< Önceki Haber BDPli milletvekillerinin dokunulmazlığı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER