BDP Milletvekili Aksoyun trafik kazasında yaralanması

BDP Milletvekili Aksoyun trafik kazasında yaralanması -Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, Milletvekili Halil Aksoyu tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti -Aksoy: Eşim rahatsızdı, onu bugün doktora götürecektim. O nedenle biraz zama


YOZGAT (A.A) - Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, Akdağmadeni ilçesi yakınlarında aracının devrilmesi sonucu yaralanan BDP Ağrı Milletvekili Halil Aksoyu, tedavi gördüğü Yozgat Devlet Hastanesinde ziyaret etti.
     Yazıcı, ziyarette, Halil Aksoya geçmiş olsun dileklerini iletti ve Başhekim Dr. Nuri Timuraydan Aksoyun sağlık durumu hakkında bilgi aldı.
     Vali Yazıcı, hastaneden ayrılırken gazetecilerin sorusunu üzerine, Ağrı Milletvekili Halil Aksoy, Ağrıdan Ankara istikametine giderken sabah saatlerinde Akdağmadeni-Saraykent arasında trafik kazası geçirdi. Çatlak nedeniyle ayağı alçıya alındı. Burnunda kırık var. Beyin tomografisi çekildi. Herhangi bir sıkıntı gözükmüyor. Aksoyun hayati tehlikesi bulunmuyor dedi.
     Milletvekili Aksoy da, gazetecilere, eşini doktora götürmek için Ağrıdan Ankaraya hareket ettiğini anlatarak şunları söyledi:
     Eşim rahatsızdı, onu bugün doktora götürecektim. O nedenle biraz zamansız çıktım yola. Kendimi uyku açısından ağırlaşmış hissedince bir petrol istasyonunda iki saat kadar uyudum. Oldukça diriydim. Yolda bir taş gördüm. Taştan kaçarken yandaki tretuvara çarparak tamamen kontrolü kaybettim. Sonra birkaç takla attım. Yalnızdım. Şoförüm vardı ama o biraz rahatsız olduğundan onu yormak istemedim. Hastalık haberi ani verilince hemen yola çıktım. Çok süratli değildim.
     Ankara istikametine gitmekte olan Halil Aksoy yönetimindeki 04 DE 102 plakalı otomobil, Yozgat-Sivas karayolu Akdağmadeni ilçesi yakınlarında kontrolden çıkarak devrilmişti.
    
     Muhabir: Özcan Güney / Orhan Canbulatel
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber BDP Milletvekili Aksoyun trafik kazasında yaralanması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER