BEBKA Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı

BEBKA Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı


ESKİŞEHİR (A.A) - Bursa, Eskişehir, Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) Yönetim Kurulu Toplantısı, Bursada gerçekleşti.
     Eskişehir Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, toplantıya, Bursa Valisi Şahabettin Harput, Bilecik Valisi Halil İbrahim Akpınar, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Özünlü, Bursa İl Genel Meclis Başkanı Nedim Akdemir, Eskişehir İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Yapıcı, Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Hasan Hüseyin Çelik ve BEBKA Genel Sekreteri Mehmet Sait Cülfik katıldı.
     BEBKA Yönetim Kurulu Başkanı ve Bursa Valisi Harput, yaptığı konuşmada, 3 yıldır faaliyette olan ajansın başarılı işler yürüttüğünü ve desteklenen projelerin hayata geçtiğini belirterek, projelerde emeği geçenlere teşekkür etti.
     BEBKA Genel Sekreteri Mehmet Sait Cülfik de 2012 yılında ajans çalışmaları kapsamında bölgeyi tanımak ve bölgedeki sosyo-ekonomik gelişmeleri takip etmek amacıyla kapsamlı istatistiklerin derlendiğini ve kalkınma gösterge setinin oluşturulduğunu ifade etti.
     Cülfik, bu istatistiklerin devamlı güncelleneceğini ve yıl sonuna kadar sosyo-ekonomik kalkınma endeksi oluşturmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.
     Toplantıda, 2013 yılı çalışma programı ve bütçesi, doğrudan faaliyet desteği projeleri değerlendirme sonuçları, 2011 yılı destekleri ile ilgili ilerleme raporları, altı aylık iç denetim raporu ve diğer gündem maddeleri görüşüldü.
     Ayrıca, 2013 bütçesinden Eskişehir Sanaroma ve Açık Hava Müzesi projeleri için 4.5 milyon lira pay ayrılmasına karar verildi.
    
     Muhabir: Sinan Balcıkoca
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber BEBKA Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER