Bedensel engelli sporculardan Kaymakam Yıldıza ziyaret

Bedensel engelli sporculardan Kaymakam Yıldıza ziyaret


SAMSUN (A.A) - Bedensel Engelliler Atletizm Şampiyonasına katılacak bedensel engelli sporcular, Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldızı ziyaret etti.
     Amisos 55 Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Yaşar, ziyarette, 15-17 Şubat tarihleri arasında Adanada yapılacak Bedensel Engelliler Atletizm Şampiyonasına 11 sporcuyla katılacaklarını söyledi.
     Disk, cirit ve gülle atma dallarında yarışacaklarını anlatan Yaşar, Biz pek çok takımdan daha genç bir kadroyuz, kadromuzda 18 yaş altında 7 sporcumuz bulunuyor. Başarılar elde ederek geri dönmek istiyoruz. Katıldığımız bu şampiyonanın geleceği de var. Çocuklarımıza sürekli kendilerini geliştirmelerini söylüyorum. Milli formayı bile giymek bir gururdur dedi.
     Yıldız ise takıma şampiyonada başarılar dileyerek, Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği burada çok faal şekilde faaliyetlerini sürdürüyor. Biz de engellilerimizi sürekli istihdam edebilmek için bir iş merkezi açmayı planlıyoruz ve engellilerimizi sürekli istihdam etmeyi amaçlıyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Yaşar Karaman / Fatma Kalay
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Bedensel engelli sporculardan Kaymakam Yıldıza ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER