Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi -Antalya Büyükşehir Belediyesi: 59 - Olin Edirne: 71 Salon: Atatürk Hakemler: Murat Biricik, Yener Yılmaz, Murat Ciner Antalya Büyükşehir Belediyesi: Theodore 15, Berkay Gülek, Seray, Rahim 3, Reha 3, Lewis


ANTALYA (A.A) - Beko Basketbol Liginde Olin Edirne, deplasmanda Antalya Büyükşehir Belediyesini 71-59 yendi.
     Karşılıklı basketlerle başlayan karşılaşmada Olin Edirne, özellikle Artsiom ile bulduğu sayılarla ilk periyotu 18-15 önde tamamladı.
     İkinci periyotun ilk bölümünde yaptığı sert savunmayla Antalya Büyükşehir Belediyesine üstünlük kuran konuk takım, organize hücumlar sonucunda 8 sayı farka (20-28) ulaştı. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Lewis ve Eren Beyazın basketleriyle farkı azaltmaya çalışmasına rağmen etkili oyununu sürdüren Olin Edirne, maçın ikinci periyotunu 36-24 önde geçti.
     Üçüncü periyota rakibine göre daha etkili başlayan ev sahibi takım, Lewisin üst üste bulduğu sayılarla periyotun bitimine 2 dakika kala farkı 4 sayıya kadar indirdi: 38-42. Ancak toparlanan Olin Edirne, bulduğu sayılarla 3. çeyreği 48-42 önde bitirdi.
     Son periyotta oyun disiplininden kopmayarak etkili oyununu sürdüren Olin Edirne, Aleksandrov Videnovun ürettiği sayılarla farkı artırmaya başladı. Antalya Büyükşehir Belediyesi ise Lewis ve Carneyin 3 sayılık atışlarıyla rakibine karşılık vermeye çalıştı. Maçın genelinde daha etkili olan Olin Edirne, sahadan da 71-59 galip ayrıldı.
     Karşılaşmanın en skorer oyuncusu Olin Edirneden 23 sayı üreten Aleksandrov Videnov oldu. Antalya Büyükşehir Belediyesinden Lewis ise 22 sayı buldu.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Beko Basketbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER