Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu:

Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu: Işıklandırmasıyla, havuzlarıyla Meydan Parkı Trabzonun vizyon projelerinden biri olmuştur


TRABZON (A.A) - Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, ışıklandırması, havuzlarıyla Meydan Parkının Trabzonun vizyon projelerinden biri olduğunu söyledi.
     Gümrükçüoğlu, Meydan Parkını ziyaret ederek burada vatandaşlarla sohbet etti.
     Meydan Parkı ikinci etap projesinin tamamlanmasıyla Trabzona çok büyük ve ferah bir alan kazandıracaklarını ifade eden Gümrükçüoğlu, Meydan Parkından daha fazla kişinin yararlanması için oturma gruplarının sayısını artıracağız. Bu alanda bin 500 metrekare olan yeşil alan miktarını 2 bin 300 metrekareye çıkardık. Ağaçların sayısını artırdık. Ayrıca ışıklandırmasıyla, havuzlarıyla Meydan Parkı Trabzonun vizyon projelerinden biri olmuştur. Biz de her Trabzonlu gibi bu kenti seviyor ve bu şehre en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisindeyiz dedi.
     Meydan Parkının ikinci etabının da yapılacağını kaydeden Gümrükçüoğlu, belediyenin sosyal tesisleri ve otoparkının bulunduğu alana kadar uzatılacak Meydan Parkının bir kent balkonu haline geleceğini söyledi.
    
     Muhabir: Cenk Yavuz Usta
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER