Belediye başkanının oğlunun iş yeri tadilatında

Belediye başkanının oğlunun iş yeri tadilatında belediye işçilerinin çalıştırıldığı iddiası


MUĞLA (A.A) - Marmarisin Armutalan Beldesi Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Danışman, Belediye Başkanı Muhammet Ünlünün oğlunun sahibi olduğu iş yerinin tadilatında belediye işçilerinin çalıştırıldığı iddiasının gerçeği yansıtmadığını belirtti.
     Zeki Danışman gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçede yayın yapan günlük bir gazetede Armutalan Belediyesi, Belediye Başkanı Muhammet Ünlü ve oğlu Acar Ünlü hakkındaki yer alan haberin doğru olmadığını söyledi.
     Haberde, Belediye başkanının oğlu Acar Ünlünün iş yeri tadilatında belediye işçileri ve araçlarının kullanıldığının öne sürülerek Marmaris Kaymakamlığının göreve davet edildiğini ifade eden Danışman, şunları kaydetti:
     Oradaki işçiler ve kamyonet belediyenin, traktör ise iş yeri sahibi tarafından başka bir yerden kiralanmıştır. Yapılan işlemler yasal olup, alınan bitkiler Acar Ünlü tarafından belediyemize bedelsiz olarak bağışlanmıştır. İşçilerimiz ve aracımız o bitkileri almak için oraya gitmiştir. Zaman zaman vatandaşlarımız bahçe düzenlemesi yaparken belediyemize müracaat etmekte ve bazı bitkileri belediyemize bağışlamaktadır. Bu olayda da belediye başkanımızın oğlu iş yeri tadilatı yaparken bu bitkileri belediyemize bağışlamak istediğini bildirmiş, belediye işçilerimiz ile resmi araç oraya gitmiş ve bitkileri almıştır.
     Danışman, bağışlanan 100 adet bitkinin değerinin ise yaklaşık 3 bin lira olduğunu bildirdi.
    
     Muhabir: Levent Kişi
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Belediye başkanının oğlunun iş yeri tadilatında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER