Belediye Başkanları, 14 Şubatta şiir okudu

Belediye Başkanları, 14 Şubatta şiir okudu -Bandırma, Erdek ve Edincik belediye başkanları, 14 Şubat Sevgililer Gününde duygularını şiir okuyarak dile getirdiler


BALIKESİR (A.A) - Bandırma, Erdek ve Edincik belediye başkanları ile Bandırma Belediye Başkan yardımcıları, 14 Şubat Sevgililer Gününde duygularını şiir okuyarak dile getirdiler.
     Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, 14 Şubat Sevgililer Gününü önemsediğini ancak sevginin de yalnızca bir güne sığdırılmaması gerektiğini söyledi.
     Maliyeti sıfır olan sevginin herkese cömertçe verilmesini isteyen Pekel, Pozitif bir enerji olan sevgiyi, yaşamımızın tüm alanlarına ve bir yıla yaymalıyız. Aslında, her kişide bulunması gereken sevgi ve hoşgörü, ne yazık ki, günümüzde aranan bir erdem durumuna gelmiştir dedi.
     Pekel, Sevgililer Gününün anlamına uygun olarak, Ümit Yaşar Oğuzcanın, Beni Unutma isimli şiirini okudu.
    
     -Erdek Belediye Başkanından eşine şiir-
    
     Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan ise toplum olarak sevgi ve hoşgörüye ihtiyacın olduğunu belirterek, Biz, Erdeke hizmet verirken de hiçbir siyasi görüş farkı gözetmeksizin herkesi sevgiyle kucaklıyoruz diye konuştu.
     Aysan, bugünün anısına, Bedri Rahmi Eyüboğlunun Karadut şiirini ve Özdemir Asaftan bir dörtlük seslendirdi. Başkan Aysan, Karadut isimli dizeleri, eşine armağan etti.
     Edincik Belediye Başkanı Mehmet Yağcı da sevgi ve saygının her zaman önde tutulmasını isteyerek, şunları kaydetti:
     Her işimizde, her ilişkimizde sevgi ve saygıyı ön planda tutmalıyız. Belediye yönetimi olarak vatandaşlarla ilişkileri ve hizmet üretirken de her zaman sevgi ve saygıyı önde tutuyoruz. Sevgisiz bir ailede nasıl huzur olmazsa, sevgisiz toplumlar da gelişip, büyüyemez.
     Yağcı, Sevgililer Gününe özel olarak Necip Fazıl Kısakürekin dizelerini seçti.
     Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, sevgiyle başlayan her şeyin, güzel olduğunu belirterek, Sevgi ve hoşgörünün bulunduğu her yerde huzur ve başarı vardır diye konuştu.
     Mirza, Sevgililer Günü nedeniyle seçtiği Bedri Rahmi Eyüboğlunun Sitem isimli şiiri okudu.
     Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur da Ataol Behramoğlunun, Bu Aşk Burada Biter şiirini seslendirdi.
    
     Muhabir: Ahmet Pesen
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Belediye Başkanları, 14 Şubatta şiir okudu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER