Belediyedeki telefon hırsızlığı güvenlik kamerasında

Belediyedeki telefon hırsızlığı güvenlik kamerasında -Kırşehir Belediyesindeki bir müdürün odasına giren ve telefonunu aldıktan sonra kayıplara karışan kişi, güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilerek yakalandı (Fotoğra


KIRŞEHİR (A.A) - Kırşehir Belediyesindeki bir müdürün odasına giren ve telefonunu aldıktan sonra kayıplara karışan kişi, güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilerek yakalandı.
     Belediyede ismi açıklanmayan bir birim müdürü, cep telefonunu başkanlık katındaki odasında şarja bıraktıktan sonra evrak takibi için odasından ayrıldı.
     Bu sırada, koridorda dolaşan A.B, odada kimsenin bulunmadığını görünce içeriden telefonu aldıktan sonra belediye binasından çıkarak kayıplara karıştı.
     Kısa bir süre sonra odasına dönen müdür, cep telefonunun yerinde olmadığını görünce güvenlik görevlilerine haber verdi.
     Olay yerine gelen Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, belediye binasındaki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek zanlının kimliğini tespit etti.
     Yapılan çalışma sonunda, A.D, yakalanarak gözaltına alındı. Cep telefonu da sahibine iade edildi.
     A.D, emniyetteki sorgusunun ardından çıkarıldığı adliyede, nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
    
     Muhabir: Aykut Aktaş / Abdullah Yıldız / İsmail İçer
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Belediyedeki telefon hırsızlığı güvenlik kamerasında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER