Belendeki trafik kazası

Belendeki trafik kazası -Kazada hayatını kaybeden Tarsus İdmanyurdu Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Selman Kakun için Tarsusta tören düzenlendi


MERSİN (A.A) - Belen ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Tarsus İdmanyurdu Yönetim Kurulu Üyesi ve avukat Selman Kakun (39) için Mersin Barosu tarafından Tarsus ilçesinde tören düzenlendi.
     Dün Hataydaki bir duruşmaya giderken, geçirdiği kazada yaşamını yitiren Kakun için Tarsus Şehir mezarlığında düzenlenen törene, ailesi ve yakınları, Kaymakam Orhan Şefik Güldibi, AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, CHP Mersin Milletvekili Vahap Seçer, Tarsus Adliyesi personeli, bazı siyasi parti temsilcileri, meslektaşları ve Tarsus İdmanyurdu yöneticileri katıldı.
     Mersin Barosu Başkanı Alpay Antmen, törende yaptığı konuşmada, Selman Kakunun geçirdiği trafik kazası sonucu vefat etmesinden duyduğu üzüntüyü dile getirerek, öz geçmişini okudu.
     Kakunun, Mersin Barosu Spor Komisyonu ile Tarsus Kaymakamlığı Tüketici Sorunları Hakem Heyetinde ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli heyetinde görev yaptığını, Siyaset Akademisi kursunu tamamladığını belirten Antmen, Meslektaşımız toplumsal ideal ve duyarlılığıyla aktif olarak politikayla uğraşmaktaydı dedi
     Dün 33 N 9777 plakalı otomobiliyle Hataydaki bir duruşmaya giderken, Belen ilçesi Kıcı mevkisinde plakası ve sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen bir tırla çarpışan Kakun, olay yerinde hayatını kaybetmişti.
     Spor Toto 2. Lig takımlarından Tarsus İdmanyurdu yönetim kurulu üyesi olan Kakun, geçen yıl yapılan genel seçimlerde AK Partiden Mersin Milletvekili aday adayı olmuştu.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt / Kerem Kocalar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Belendeki trafik kazası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER