Bem

Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Turbay: -Her geçen gün bölgenin kalkınmasını görmek bize de, burada yaşayanlara da mutluluk veriyor


ADIYAMAN (A.A) - Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Genel Başkanı Mürsel Turbay, Her geçen gün bölgenin kalkınmasını görmek bize de, burada yaşayanlara da mutluluk veriyor dedi.
     Turbay, sendika çalışmaları kapsamında geldiği Adıyamanda Belediye Başkanı Necip Büyükaslanı ziyaret etti.
     Ziyarette gazetecilere açıklama yapan Turbay, Adıyaman Belediyesinde yetkili bir sendika olduklarını ve bu anlamda çalışanlarında hiçbir sorun olmadığını söyledi.
     Adıyamanın bir huzur ve barış kenti olduğunu belirten Turbay, şöyle konuştu:
     Her geçen gün bölgenin kalkınmasını görmek bize de, burada yaşayanlara da mutluluk veriyor. Önemli olan bir ülkede insanların birbirlerini sevmesi, kardeş ilişkiler içinde yaşamasıdır. Belediye başkanı şehrül-emin bir kişi demektir. Bu anlamda insanlar arasında ayırım yapmadan herkese eşit davranmak çok önemli. Bunlar insanların kardeşliğinde önemli sayfalar açıyor. Çalışmaların böyle devam etmesi mutluluk vericidir.
     Belediye Başkanı Büyükaslan da, çalışanlarının alın teri kurumadan hakkını verme prensibi çerçevesinde hareket ettiklerini söyledi.
     Seçildikleri ilk günden beri memurlarına yardımcı olduklarını dile getiren Büyükaslan, şunları kaydetti:
     En son 2013de geçerli olmak üzere Bem-Bir-Sen Adıyaman Şubesi ile yaptığımız Sosyal Denge Sözleşmesiyle memurlarımıza 350 TL vermeyi kararlaştırdık. Onlardan da performanslarının yüksek olmasını bekliyoruz. Görüşmelerimiz sürecinde büyük bir anlayış ve olgunluk gösteren Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Mahmut İnan ve beraberindeki arkadaşlarına teşekkür ediyorum.
    
     Muhabir: Hakan Furkan / Veli Gürgah
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER