Beyaz Camın Ustaları Akdeniz Üniversitesinde

Beyaz Camın Ustaları Akdeniz Üniversitesinde


ANTALYA (A.A) - Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) işbirliği ile düzenlenen "4. Antalya Televizyon Ödülleri" programı çerçevesinde, Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Konferans Salonunda 25-26 Nisan tarihlerinde "master class" çalışmaları düzenlenecek.
     Antalya Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, etkinlik kapsamında master class çalışmalarında, belgesel yönetmeni Yasin Ali Türkeri, senarist Sinan Biçici ve haber spikerliğinin öncü isimlerinden Can Akbel, Akdeniz Üniversitesi öğrencileriyle buluşacak.
     "Hayatın Ritmi: Aksak" (2008), "Kalemi Kırmasaydık" (2009), "Gıdı Gıdı" (2010), "Manastır Doğum Yerim" (2010) adlı belgesellerin yönetimine imza atan Yasin Ali Türkeri, 25 Nisan Perşembe günü belgesel yönetimiyle ilgili ustalık eğitiminde Akdeniz Üniversitesi öğrencileriyle bir araya gelecek.
     Türkerinin kanto sanatçısı Ankinenin hayatını anlatan ve daha öncede adlı TRT ödüllü belgeseli Altın Portakal Film Festivalinde de gösterime giren "Hayatın Ritmi: Aksak" sunulacak.
     25 Nisan Perşembe günü gerçekleşecek master class çalışmasında ise senarist Sinan Biçici öğrencilere konuk olacak. "Müziklerin Efendisi", "Havalimanı", "İlk Aşkım", "Kadın Severse" dizilerinin senaryo yazarlığını üstlenen, "Benden Baba Olmaz", "Anadolu Kaplanı" dizilerinin yazım ekibinde yer alan Biçici, çalışmaya katılan öğrencilere senaryo yazarlığıyla ilgili teorik ve pratik sunumlarda bulunacak.
     4. Antalya Televizyon Ödüllerinde onur ödülüne değer görülen, haber spikeri Can Akbel de 26 Nisan Cuma günü gerçekleşecek master class çalışmasında öğrencilerle buluşacak.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Beyaz Camın Ustaları Akdeniz Üniversitesinde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER