Beynindeki tümör alınarak sağlığına kavuştu

Beynindeki tümör alınarak sağlığına kavuştu


DENİZLİ (A.A) - Denizlide geçici felçli hasta, beynindeki tümör alınarak sağlığına kavuştu.
     Alınan bilgiye göre, Ayşe Yılmaz (57) bayılma, nöbet geçirme ve sağ tarafında güçsüzlük şikayetleriyle Denizli Devlet Hastanesi Acil Servisine başvurdu. Yapılan tetkiklerde Yılmazı beyninde tümör tespit edildi. Yılmaz, 5 saatlik operasyon sonrasında sağlığına kavuştu.
     Ameliyatı gerçekleştiren Denizli Devlet Hastanesi Beyin Cerrahi Uzmanı Dr. Süleyman Coşkun, hastanın beyninden 3 santimlik tümörü çıkarttıklarını söyledi.
     Hastada yaptıkları tetkiklerde ana damara yakın bir bölgede ödeme neden olmuş tümörle karşılaştıklarını ifade eden Coşkun, Hastayı hemen ameliyata aldık. 5 saat süren ameliyattan sonra şu an hastamız sağlığına kavuştu. Hastadan çıkardığımız tümör damarlara çok yakınlık gösteren bir tümördü. Hastanın ameliyat esnasında kanama geçirmesi, kanamaya bağlı ölümle karşılaşma riski yüksekti. Ayrıca bu tümör hastada beyin ödemi de yapmış. Bu durum da hastanın sağ tarafının tutmamasına, geçici felce yol açmış. Hastamız yapılan ameliyatla beyin tümörü ve ödeminden de kurtulmuş oldu dedi.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Beynindeki tümör alınarak sağlığına kavuştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER