Beypazarı Maden Suyu Yönetim Kurulu Başkanı

Beypazarı Maden Suyu Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Ercan: -Maden suyunun yararları sayılamayacak kadar çok


ANKARA (A.A) - Beypazarı Maden Suyu Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Ercan, maden suyunun yararlarının sayılamayacak kadar çok olduğunu söyledi.
     Ercan, yaptığı açıklamada maden suyunun insanların kilo vermesine yardımcı olma özelliğinin de bulunduğunun belirterek, şunları kaydetti:
     Kilo sorunu olanlar vereceğim 2 aylık kürü uygulasınlar, kesinlikle fazla kilolarından kurtulacaklardır. Önce bir defa kilo verme konusunda niyetli ve kararlı olmaları gerekiyor.
     Sabah aç karnına bir şişe maden suyu içiyoruz. Gazlı içemiyorsak bardağa koyup biraz bekledikten sonra da içebiliriz. Hiçbir sıkıntı yok. Çünkü önemli olan gaz değil mineralleridir. Öğle ve akşam yemekleri öncesi ve sonrası da birer şişe, son olarak başımızı yastığa koyarken de bir şişe içiyoruz.
     Yani günde toplam 6 şişe maden suyu tüketmek gerekiyor. Yiyeceklerimize dikkat eder, kırmızı etten uzak durursak, 2 ay sonra istediğimiz kiloya kavuşmak için hiçbir engel yok. 2 ayın sonunda 6 şişe olan maden suyu tüketimini 2 şişeye düşürebiliriz. Ancak bunu ömür boyu içmemiz gerekiyor. Çünkü dışarıdan alamadığımız mineralleri maden suyundan alacağız.
     Maden suyunun diğer bir özelliğinin de sigaranın olumsuz etkilerine karşı olduğunun ifade eden Ercan, Sigara içenlere bırakmalarını tavsiye ederim, ancak bırakamıyorlarsa mutlaka maden suyu içmelerini tavsiye ederim dedi.
     İlköğretim okullarında uygulanan süt dağıtımı projesine de değinen Ercan, şunları kaydetti:
     Sağlıklı nesiller açısından maden suyunu süt ile eşdeğerde görüyoruz. Okullar için gazı alınmış özel maden suyu üretebilecekleriz. Okullar için özel üretim yapmaya her zaman hazırız. Gazsız doğal maden suyu sunarız. Bu da bizim için büyük gurur olur.
     Maden suyu, çocuk gelişimi için çok önemli. Bunun için sevgili çocuklarımıza, geleceğimize destekte bulunmuş oluruz diye düşünüyorum. Onun için her türlü yardıma, desteğe açığız.
    
     Yayıncı: Bilal Yakınbaş
<< Önceki Haber Beypazarı Maden Suyu Yönetim Kurulu Başkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER