Beyşehirin sevilen bürokratları ilçeye veda ediyor

Beyşehirin sevilen bürokratları ilçeye veda ediyor


KONYA (A.A) - Beyşehirde, görev yeri değişen bazı bürokratlar ilçeye veda ediyor.
     Beyşehirde uzun yıllardır görev yapan ve başarılı çalışmaları ile göz dolduran Müftü Mustafa Tekin, Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ali Çelik ve Karayolları 36. Şube Şefi İhsan Erçelin gerçekleşen atamaları ile görev yerleri değişti.
     Beyşehirde 7,5 yıldır görev yapan Müftü Mustafa Tekin, Ankara İl Müftü Yardımcılığı görevine atanmasından dolayı ilçeye veda etmeye hazırlanıyor.
     Hastanelerdeki yeniden yapılandırma çalışmaları kapsamında görev almayan Beyşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ali Çelik de ilçeye veda edecek isimler arasında yer aldı.
     Dr. Çelik, kamu kurumlarına yönelik veda turlarına çıkarken, yeni görev yerinin Konya Numune Hastanesi olduğu öğrenildi.
     Bu arada, başarılı çalışmaları ile dikkat çeken bir başka bürokrat olan Karayolları 36.Şube Şefi İhsan Erçel de Beyşehire veda ediyor. Son olarak, Beyşehirde Sağlık Grup Başkanı olarak görev yapan Dr. Durmuş Ali Aslanlar da Konya İl Sağlık Müdürlüğüne atanmasının ardından ilçeden ayrılmıştı. İlçeye veda edecek isimler kamu kurumlarını ziyaret ederek, bu kurumların yöneticileriyle vedalaştı.
    
     Muhabir: Şeref Yaşar
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Beyşehirin sevilen bürokratları ilçeye veda ediyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER