Beytüşşebaptaki terör saldırısı

Beytüşşebaptaki terör saldırısı -ÇGC Başkanı Esendemir: -Yüzyıllık kardeşliğimize yönelik bu saldırıların amacına ulaşamayacağına inanıyoruz


ADANA (A.A) - Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı Cafer Esendemir, Beytüşşebaptaki hain saldırıyı kınadı.
     Esendemir, yayımladığı mesajında Türk milletinin birlik ve beraberliğini, kardeşliğini hedef alan bu saldırıyı şiddetle kınadıklarını belirtti.
     Suriyede yaşanan iç çatışmaların yarattığı dehşetin ve yaşanan dramların büyük üzüntü yarattığını, kaos ortamının toplumun tüm kesimlerini olumsuz etkilediğini öne süren Esendemir, şunları kaydetti:
     Kan ve gözyaşının hiç eksik olmadığı bu coğrafyada, bizleri bir arada tutan kardeşlik bağlarının zedelenmesinin, ne gibi sonuçlara yol açacağının açıkça görüldüğü bugünlerde, her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Türk milletinin barış ve istikrarını hedef alan, birlik ve beraberliğine zarar veren bu tür saldırıları şiddetle kınıyoruz. İnsanlık suçu olan terörle bir yere varılamaz. Yüzyıllık kardeşliğimize yönelik bu saldırıların amacına ulaşamayacağına inanıyoruz. Türk milleti, her türlü zorluğun ve bu tür saldırıların üstesinden gelecek kararlılığa ve güce sahiptir. Hain saldırılar sonucu hayatını kaybeden Mehmetçiklerimize Allahtan rahmet, kederli ailelerine ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize baş sağlığı, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz.
    
     Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: J.Jale Durgun
<< Önceki Haber Beytüşşebaptaki terör saldırısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER