Bilecikten kısa kısa

Bilecikten kısa kısa -Belediye Başkanı Yağcı, minibüsçülerle bir araya geldi


BİLECİK (A.A) - Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, minibüsçülerle bir araya geldi.
     Yağcı, belediye başkanı olarak görevinin her alanda olduğu gibi ulaşımda da belli bir düzeni sağlamak olduğunu belirterek, bu şekilde yapılan şehirciliğin daha verimli olacağını kaydetti.
     Minibüsçülerin sorun ve görüşlerini dinlemeye her zaman hazır olduklarını dile getiren Yağcı, kentin her geçen gün büyüdüğünü ifade ederek, şunları söyledi:
     "Bilecik, her geçen gün değişiyor ve gelişiyor. Her zaman söylemiş olduğum bir şey var. Elinizdeki bu kazanımlarınıza sahip çıkın. Yarın şehir büyüdüğü zaman bugünkü imkanları bulamayabilirsiniz. Biz çalışmalarımızı planlarken bu günü düşünerek yapmıyoruz. Gelecek yıllar için yapıyoruz. Onun için sizlerde yapılan işleri bugün için düşünmeyin. Gelecek yılları düşünerek hedef ve çalışmalarımızı yapın" dedi.
     Minibüs sahipleri de Yağcıya karşılaştıkları sorunları aktararak, gerekli desteklerin verilmesini istedi.
    
     -Bilecik Belediyesi, Kutlu Doğum Haftası
     dolayısıyla kitap dağıttı
    
     (Fotoğraflı)
    
     Bilecik Belediye Başkanlığı, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Bilecik Belediyesi Mahalle Konaklarında ve Osmanlı El Sanatları Merkezinde bulunan kursiyerlere, Hazreti Muhammedin örnek ahlakını anlatan kitap dağıtıldı.
     Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı yaptığı yazılı açıklamada, Kutlu Doğum Haftası denildiğinde, Peygamber Efendimizi anmak, Onu anlamak, Onun temsil ettiği aşkın değerler bütününü tanımak ve hayata ışık tutan bir meşale yapabilmek çabasının akla geldiğini belirtti.
     "Kuran-ı Kerimin evrensel mesajı, Hz. Peygamberin örnek şahsiyeti ve ahlakı, bu değerler bütününün temel ögeleridir" ifadelerini kullanan Yağcı açıklamasını şöyle sürdürdü:
     "O rahmet ve sevgi peygamberidir. Yaratılanı, yaratandan ötürü sevmek ve merhamet etmek onun sünnetidir. Sevgili Peygamberimizin örnek kişiliğinde, yüce dinimizin verdiği mesajların ve insana kattığı güzelliklerin, tüm insanlarla sevgi ve hoşgörü içinde paylaşılması, aklın ve bilimin ışığında iyi anlaşılması manevi huzur ve mutluluğun teminatıdır."
    
     -AK Parti Bilecik İl Gençlik Kolları Danışma İstişare Toplantısı
    
     (Fotoğraflı)
    
     AK Parti Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanlığının, ilk kez Gençlik Kolları İl Danışma İstişare toplantısı gerçekleştirdiği bildirildi.
     AK Parti Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, toplantıya İl Gençlik Kollarının yanı sıra ilçelerde görev yapan İlçe Gençlik Kolları Başkanları, yürütme ve yönetim kurulları da katıldı.
     AK Parti Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kurt, toplantının açılış konuşmasında, "AK Gençler olarak, ilk defa ilçelerle beraber, bizler de kendi bünyemizde danışma ve istişare toplantısı gerçekleştirdik. Gerçekleştirdiğimiz toplantıyla bir kez daha anlıyoruz ki, Başbakanımızın biz gençlere olan güveni sonsuzdur. Her fırsatta bizlere olan güvenini dile getiren ve gençlerin olmadığı bir siyasette başarının olmayacağını ifade eden bir Başbakana sahip olmanın mutluluğu bizler için paha biçilemez. Biz, AK Gençler olarak bütün il ve ilçelerimizle beraber diğer partilerden ve gençlik kollarından farklı olduğumuzu, her zaman milletin hizmetkarı olan bir gençlik kolları olduğumuzu kamuoyuna gösterdik, göstermeye de devam edeceğiz."
    
     Muhabir: Mehmet Candikmen / Mesut Tankulu
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Bilecikten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER