Bilecikten kısa kısa

Bilecikten kısa kısa -Bilecik TSO üyeleri, 36. Yapı Fuarı "Turkeybuild İstanbulu" gezdi


BİLECİK (A.A) - Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası, Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük buluşması 36. Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı "Turkeybuild İstanbul" organizasyonuna gezi düzenledi.
     Bilecik TSOdan yapılan yazılı açıklamaya göre, 25 Nisan 2013 tarihinde başlayan 36. Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarında Bilecik TSO üyeleri sektörlerindeki gelişmeleri yakından takip etti. Demir doğrama, yalıtım, çatı, yapı kimyasalları, çevre, tesisat, iş makineleri, elektrik, aydınlatma gibi birçok alanda gelişmelerin sergilendiği fuarda, üyelerimiz ürünler ve yeni gelişmeler hakkında bilgiler alarak, sektörel gelişmeleri yerinde inceleme fırsatı buldu.
    
     -Bozüyükte 50 bin metrekarelik yaşam alanı yapılıyor
    
     (Fotoğraflı)
    
     Bozüyükte 4 Eylül Mahallesine 50 bin metrekarelik yeni bir yaşam alanı yapılacağı bildirildi.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı tarafından başlatılan çalışmalar çerçevesinde, 4 Eylül Mahallesine yeni bir yaşam alanı yapılması planlanıyor.
     Yaklaşık 50 bin metrekarelik bir alana sahip olacak yapı içerisinde, süs havuzu, kafeterya, oturma alanları, gezinti yolları, kamelyalar, engelli ve engelsiz spor alanları, engelli ve engelsiz çocuk oyun alanları ile yeşil alanlar yer alacak.
     Yeni yaşam alanının, Bozüyük Belediyesi tarafından, kapladığı alan bakımından şimdiye kadar yapılan en büyük yeşil alan çalışması olduğu, proje kapsamında ilk olarak zemin tesviyesi yapıldığı ve en kısa sürede yapımına başlanarak, vatandaşların hizmetine sunulacağı bildirildi.
    
     Muhabir: Barış Eren - Mesut Tankulu
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Bilecikten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER