Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Sürekli Eğitim

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Arıkan: -Bileciklileri önemli konu ve kişilerle buluşturmaya devam edeceğiz


BİLECİK (A.A) - Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Refik Arıkan, Bileciklileri önemli konu ve kişilerle buluşturmaya devam edeceklerini bildirdi.
     Yrd. Doç. Dr. Arıkan, merkezin toplantı salonunda gazetecilere yaptığı açıklamada, eğitim merkezinin kurulduğu mayıs 2011 tarihinden bu yana birçok etkinliğe imza attığını belirterek, Bileciklileri önemli konu ve kişilerle buluşturmaya devam edeceklerini kaydetti.
     Merkezin tarih, edebiyat, kültür, siyaset gibi birçok konuda değişik simaları Bileciklilerle buluşturduğunu belirten Arıkan, şöyle devam etti. Faaliyetlerimizi her sene artırarak sürdürmeyi hedefliyoruz. Şimdiye kadar 33 program gerçekleştirdik. Merkezimizin şehir içinde olması üniversite ve halk buluşmasında kolaylık sağlıyor. Eğitim merkezimiz, üniversitenin halka açılması noktasında önemli bir yer tutuyor. Bileciklileri, tarih, edebiyat, kültür, siyaset alanında yaptığımız programlara davet ediyoruz. Bilecike önemli simaları getirdik. Mehmet Altan, Ahmet Turan Alkan, Mim Kemal Öke ve birçok isimler buraya gelerek bilgi ve birikimlerini ilettiler.
     Eğitim merkezinin faaliyetlerinin halka ulaştırılması ve insanların faaliyetlere katılmasında Bilecik basınının büyük önem taşıdığını dile getiren Arıkan, başta Vali Halil İbrahim Akpınar olmak üzere bütün il protokolününe katkılarından dolayı teşekkür etti.
    
     Muhabir: Mehmet Candikmen / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Sürekli Eğitim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER