Bilecik TSOya ziyaretler

Bilecik TSOya ziyaretler


BİLECİK (A.A) - Bilecik Vali Yardımcıları Hasan Kayhan ve Eflatun Can Tortop, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odasını (TSO) ziyaret etti.
     Bilecik TSO Başkanı Fevzi Uzun ve yönetim kurulu üyelerince karşılanan Kayhan ve Tortop, yeni seçilen yönetim kurulu üyelerine başarı dileğinde bulunarak, bir süre sohbet etti.
     Kayhan, Bilecikin daha çok tanınması gerektiğini dile getirerek, "Kuruluş ve kurtuluşun şehri Bilecikin, Türkiyeye ve dünyaya tanıtılması önemli bir husustur ve bunun için kurum ve kuruluşları birlikte hareket etmelidir. Bu kapsamda atılacak adımlardan biri de Bilecikin markalaşmış doğal taşını ön plana çıkarmaktır. İlimize gelen misafirlerimize doğal taşımızı tanıtabileceğimiz bir müzenin kurulması, markalaşma yolunda büyük katkı sağlayacaktır" dedi.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Uzun ise "Doğal taş müzesi Bilecikin markalaşması yolunda doğru bir adım olacaktır. Doğal taş müzesi için TSO olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Sanayicilerimiz de ürünlerini sergileyebilecekleri böyle bir platformun olmasından çok memnun olacaklardır. Bilecik için buradayız ve yapılması gereken ne varsa yapmaya hazırız" diye konuştu.
    
     Muhabir: Muhsin Arslan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Bilecik TSOya ziyaretler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER