Coca

Coca-Cola Dünyasından hentbol milli takımına moral -Türkiye A Milli Hentbol Takımı, Eskişehirde kurulan "Coca-Cola Dünyası" çadırında eğlendi


ESKİŞEHİR (A.A) - Gelecek yıl Dünya Şampiyonasına gidebilmek için play-offta oynayacağı Danimarka maçı ve 20-30 Haziranda Mersinde yapılacak Akdeniz Oyunları için hazırlıklarını Eskişehirde sürdüren Türkiye A Milli Bayan ve Erkek Hentbol takımları, "Coca-Cola Dünyası" çadırında eğlenceli dakikalar geçirdi.
     Eskişehirde bir alışveriş merkezinin yanında kurulan "Coca-Cola Dünyası" çadırını ziyaret eden milli sporcular, birbirinden renkli ve eğlenceli interaktif uygulamalara katıldı.
     Coca-Cola Eskişehir Bölge Yöneticisi Oğuz Erler, yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:
     "Dünyanın sayılı büyük spor organizasyonlarından biri olan Akdeniz Oyunları, bu yıl Türkiyenin ev sahipliğinde gerçekleşecek. Organizasyonla hazırlıklarını Eskişehirimizde tamamlamayı seçen A Milli Hentbol takımlarımıza başarılar diliyoruz ve tüm sporcularımızla gurur duyuyoruz. Kaptan köşkünde Muhtar Kent başta olmak üzere tüm dünyada birçok kilit yöneticisi Türk olan Coca-Colanın, dünyada en çok sevildiği ülkelerin başında Türkiyemiz gelmektedir. Biz spor ve sporcunun yanında yer alarak bu sevgiye layık olmaya çalışıyoruz."
     Milli Hentbol Takımı, Anadolu Üniversitesi (AÜ), Beden Eğitim ve Spor Yüksekokulundaki kampta hazırlıklarını sürdürüyor.
    
     Muhabir: Mürsel Çetin
     Yayıncı: Zekeriya Kaya

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER