Bilecik ve Gaziantepte uyuşturucu operasyonu

Bilecik ve Gaziantepte uyuşturucu operasyonu -Uyuşturucu madde sattığı iddiasıyla gözaltına alınan 48 kişiden 7si tutuklandı


BİLECİK (A.A) - Bilecik ve Gaziantepte uyuşturucu madde ticareti yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 48 kişiden 7si tutuklandı.
     Alınan bilgiye göre, Bilecik Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince yaklaşık 5 aydır yürütülen çalışmalar sonucu Bilecikte 7, Gaziantepte 8 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.
     Operasyonda, uyuşturucu madde ticareti yapmak, kullanmak amacıyla uyuşturucu madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve nakletmek suçlarından 48 kişi gözaltına alındı.
     Bu kişilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 332 gram kubar esrar, 33 gram bonzai maddesi, 46 gram Hint keneviri tohumu ile 28 ecstasy hap ele geçirildi.
     Bilecik Emniyet Müdürlüğünde işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen 48 kişiden K.K, V.K, S.Ç, A.A, C.U, F.K. ve H.İ.S. mahkemece tutuklandı. Diğer şüpheliler ise serbest bırakıldı.
    
     Muhabir: Mesut Tankulu - Muhsin Arslan / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Bilecik ve Gaziantepte uyuşturucu operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER