Bingöl

Bingöl-Muş karayolundaki terörist saldırı -Siverek Kaymakamı Erkal, terör örgütü PKK mensuplarının saldırısında yaralanan askeri evinde ziyaret etti


ŞANLIURFA (A.A) - Siverek Kaymakamı Hamza Erkal, Bingöl-Muş karayolunda terör örgütü PKK mensuplarının saldırısında yaralanan askeri evinde ziyaret etti.
     Erkal, olayın ardından GATAda tedavi edildikten sonra taburcu edilip memleketine gönderilen Salih Altungeyikin evine gitti. Burada baba Abdurrahman Altungeyik ve ailenin diğer fertleriyle görüşen Erkal, geçmiş olsun dileklerini iletti.
     Kaymakam Erkal, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, gaziliğin büyük bir şeref olduğunu söyledi.
     Bu ülkeye herkes bir şekilde katkı sağlıyor, ancak gazilerimiz bedenlerinin bir parçasını feda ediyor diyen Hamza Erkal, bu fedakarlığın hiçbir maddi karşılığı olamayacağını belirterek, her konuda gazilerin yanında olduklarını ifade etti.
     Gazi Salih Altungeyik de sağlığının yavaş yavaş düzeldiğini söyledi. Olay günü yaşadıklarını da anlatan Altungeyik, saldırıda şehit olan arkadaşları için üzüldüğünü kaydetti.
     Kaymakam Hamza Erkala ziyareti sırasında 107. Topçu Alay Komutanı Kurmay Albay Numan Yediyıldız, Askerlik Şube Başkanı Yarbay Salih Çiçek, Jandarma komutanı Binbaşı Erdoğan Akdeniz ve İlçe Emniyet Müdürü Recep Yeşil da eşlik etti.
    
     Muhabir: Şükrü Dolaş / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: İbrahim Uyar

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER