Birleşik Suriye Konseyi Gaziantepte toplandı

Birleşik Suriye Konseyi Gaziantepte toplandı -Konsey Başkanı Hicazi: -Suriye halkına yaptığı yardımlardan dolayı Türkiyeye teşekkür ediyorum


GAZİANTEP (A.A) - Suriyede çeşitli sivil toplum kuruluşlarının bir araya gelerek kurduğu Birleşik Suriye Konseyi, Gaziantepte toplandı.
     Dünyanın dört bir yanından Suriyeye gelen yardımların daha organizeli ve tek çatı altında toplanması amacıyla bir otelde gerçekleştirilen toplantıya katılan konsey üyeleri, tek tek görüş bildirdi.
     Konsey Başkanı Muhammed Bessam Hicazi, toplantının ardından düzenlenen basın toplantısında, dışarıdan gelen yardımların sağlıklı bir şekilde dağıtılması için toplandıklarını söyledi.
     Beşşar Esed ve ekibine karşı Birleşik Suriye Konseyini kurduklarını ifade eden Hicazi, çalışmalarının artarak devam edeceğini kaydetti.
     Bütün kurumlarla birlikte hareket ederek, yurt dışından gelen yardımları hak sahiplerine ulaştıracaklarını dile getiren Hicazi, Siyasi bir görüşün altında değiliz. Suriye halkına yaptığı yardımlardan dolayı Türkiyeye teşekkür ediyorum. Biz de yapılan yardımların sağlıklı bir şekilde ulaşması için çalışacağız diye konuştu.
     Konseyin, bundan sonraki çalışmalarını toplantıda alınan kararlar doğrultusunda gerçekleştireceği kaydedildi.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz / Veli Gürgah
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Birleşik Suriye Konseyi Gaziantepte toplandı Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER