Bodrumda İş güvenliği toplantısı

Bodrumda İş güvenliği toplantısı -BESİAD üyelerine iş güvenliği ve değişiklikler hakkında bilgi verildi


MUĞLA (A.A) - Bodrum Esnaf Sanayici ve İş adamları Derneği (BESİAD) tarafından Bodrumda İş Güvenliği konulu toplantı düzenlendi.
     Bodrum LVZZ Otelde düzenlenen toplantıya, BESİAD Başkanı Engin Kaplan başta olmak üzere BESİAD üyeleri katıldı.
     Toplantıda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı eski baş müfettişlerinden Niyazi Karadağ, iş güvenliği yasasındaki değişiklikler hakkında BESİAD üyelerine bilgi verdi.
     Geleneksel hale gelen perşembe toplantılarını düzenlediklerini ifade eden BESİAD Başkanı Engin Kaplan, her toplantı gibi bu toplantıda da üyelerine önemli bilgiler verdiklerini söyledi. Kaplan, şunları kaydetti:
     Toplantımızın amacı, yürürlüğe girmiş bir yasa var, iş verenleri çok yakından ilgilendiren, İş Güvenliği Yasası. Bu yasadaki değişiklikler iş yerlerimizde bulundurulması gereken ya da görevlendirilmesi gereken görevliler yasal olarak mecburi hale getirildi. Bunun hem yasal boyutu, hem maliyet boyutu tam olarak neye hizmet ettiğini anlayabilmek ve algılayabilmek adına üyelerimizle bunu paylaşıp güncel kalmalarını sağlamak için çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı müfettişlerinden Niyazi Karadağı konuk olarak aldık dedi.
     Toplantı soru ve cevap şeklinde devam etti.
    
     Muhabir: Ali Ballı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Bodrumda İş güvenliği toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER