Bodrumda Zamansız Giysiler, Yaşsız Kadınlar defilesi

Bodrumda Zamansız Giysiler, Yaşsız Kadınlar defilesi


MUĞLA (A.A) - Bodrumda 22 yıldır faaliyet gösteren modacı Saruhan İren, Zamansız Giysiler, Yaşsız kadınlar isimli defile düzenledi.
     İlçedeki Dibekli Han Sanat Köyünde düzenlenen defilede eski manken Merve İldeniz ve Tiyatro Oyuncusu Tiraje Başaran da mankenlik yaptı. 10 amatör mankenin giydiği kıyafetler katılımcılar tarafından ilgiyle incelendi.
     Merve İldeniz, gazetecilere yaptığı açıklamada, 22 yıldır düzenlenen bir defileye katıldığı için çok mutlu ve heyecanlı olduğunu söyledi.
     Kıyafetlerin çok güzel olduğunu ifade eden İldeniz, Burada olduğum için çok mutluyum. Bu defile 22 yıldır yapılıyor ve hiç bana denk gelmemişti...Benim için bir anlamda nostalji oldu. Topuklu ayakkabıyı 12 yıldır giymiyorum. Bu işi bırakalı 14 yıl oldu dedi.
     Modacı Saruhan İren ise şunları kaydetti:
     Bu sefer çok heyecanlıyım. Bodrumda bu 23. defilem. İstanbulda yaptığım televizyon defileleri ayrı, sergiler ayrı. Ama bu kez sıcaklara denk geldik. Ben hep tek kıyafetler yapıyorum. Başlarında deri takılar var. Onlar kış sergilerimden kalanlar. Şu anda 10 mankenim var. Hepsi iş sahibi, Bodrumda yaşayan en güzel kadınlar. İki tane de misafirimiz var. Merve İldeniz, eski top model, Tiraje Başaran misafir olarak katıldı.
    
     Muhabir: Ali Ballı / Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Bodrumda Zamansız Giysiler, Yaşsız Kadınlar defilesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER