Bodrumda yağmur altında yılbaşı eğlencesi

Bodrumda yağmur altında yılbaşı eğlencesi -İlçede sağanak yağış altında düzenlenen yılbaşı kutlamalarına, yüzlerce kişi katıldı -Yeni yılın ilk dakikalarında evlenen bir çift, Bodrum sokaklarında davul zurna eşliğinde oynadı


MUĞLA (A.A) - Bodrumda yüzlerce kişi 2013 yılına sağanak yağış altında girdi.
     Bodrum Belediyesi tarafından Bodrum Belediye Meydanında yılbaşı eğlencesi düzenlendi. Çeşitli grupların sahne aldığı etkinlikte renkli görüntüler yaşandı.
     2013 yılına girmeye yaklaşık bir saat kala ilçede sağanak yağış etkili oldu. Meydanda toplanan yüzlerce kişi sağanak yağışın altında eğlenceye eşlik etti.
     Sanatçı Şevval Sam da Bodrum Belediye Meydanında konser verdi. Şevval Sam söylediği Karadeniz ve Ege yöresine ait hareketli şarkılarla vatandaşları coşturdu.
     Konser sonrası sanatçı Sam, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2013 yılının bütün insanlara sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diledi.
     Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da Bodrum halkının yeni yılını kutlayarak, Bodrumda din, ırk, mezhep gözetmeksizin bu meydanı dolduran herkese teşekkür ediyorum dedi.
     Gecede, Bodrum Belediyesi tarafından havai fişek gösterileri yapıldı.
    
     -Gelinlikle Roman havası oynadı-
    
     Bodrumda yeni evlenen bir çift, yeni yıla Bodrum sokaklarında davul zurna eşliğinde girdi. 2013 yıla hayatlarını birleştirerek giren Nagihan ve Yaşar Özkan çifti, Cumhuriyet Caddesinde Roman havası oynadı. Vatandaşlar da eşlik etti.
    
     Muhabir: Ali Ballı / Hatice Özdemir
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Bodrumda yağmur altında yılbaşı eğlencesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER