Bodrum Adliyesinde Kızılaya kan bağışı kampanyası

Bodrum Adliyesinde Kızılaya kan bağışı kampanyası -Kan bağışı kampanyasına adliye personeli ile gazeteciler de destek verdi


MUĞLA (A.A) - Türk Kızılayı Marmaris Kan Bağış Merkezi tarafından Bodrum Adliyesinde kan bağışı kampanyası düzenlendi.
     Adliye içinde düzenlenen kan bağışı etkinliğine, Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı başta olmak üzere hakim, savcılar, avukatlar, polis memurları, adliye çalışanları, belediye işçileri ile kan bağışı haberi için adliyede bulunan gazeteciler katıldı.
     Kan bağışı hakkında gazetecilere bilgi veren Kızılay İzmir Bölge Kan Merkezi doktorlarından Barış Dolaş, kişi başı ortalama 450 mililitre kan alındığını kaydetti.
     Etkinliğe katılan Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Hayati Keskin de, adliyede her yıl 4-5 kez kan bağışı kampanyası düzenlemeyi amaçladıklarını söyledi. Bodrum Adliyesi olarak kan bağışı kampanyasını geleneksel hale getirdiklerini anlatan Keskin, Kan çok önemli bir konu. Kimin ne zaman, nerede ihtiyacı olacağı belli değil. Bu nedenle sosyal sorumluluk duygusuyla böyle bir projeye biz de destek veriyoruz. Bunun diğer kurumlara da örnek olmasını diliyorum. Kurumumuzdaki çalışan personel sayısı göz önüne alındığında böyle bir uygulamanın Kızılaya da önemli bir destek olduğunu düşünüyorum dedi.
    
     Muhabir: Ali Ballı
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Bodrum Adliyesinde Kızılaya kan bağışı kampanyası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER