Boluda KÖYDES toplantısı yapıldı

Boluda KÖYDES toplantısı yapıldı


BOLU (A.A) - Boluda Köylerin Altyapısının Desteklenme Projesi (KÖYDES) İl Tahsisat Komisyonu toplantısı yapıldı.
     Bolu Valisi İbrahim Özçimen başkanlığında valilik Abant Toplantı salonunda düzenlenen toplantıya, Vali Yardımcısı Ömer Eru, İl Genel Meclis Başkanı Mücahit Kutlu, İl Özel İdare Genel Sekreteri Tahsin Akduman, ilçe kaymakamları ve daire müdürleri katıldı.
     Toplantıda konuşan Özçimen, kurumlarının koordineli bir şekilde çalışıldığını ifade ederek, "Vatandaşlarımızın sorunlarının çözüm yoluna gidilmesi, ihtiyaçlarının giderilmesi ve sorunlarının en aza indirilmesi konusunda çalışıyoruz. Kurumlarımız vatandaşlarımızın yaşam kalitelerini artırmak için ellerinden geleni yaparak, çok güzel ve başarılı işlere beraber imza attı" ifadelerini kullandı.
     2013 yılı içinde KÖYDES kapsamında Bolu ve ilçelerinde tahsis edilen ve kullanılan ödenekler hakkında da bilgi veren Özçimen, "2013 yılı içerisinde KÖYDESten ilimize ve ilçelerimize tahsis edilen 5 milyon 628 bin lira ödeneğin, merkez ilçe bir milyon 547 bin, Dörtdivan 168 bin, Gerede 735 bin, Göynük 839 bin, Kıbrısçık 175 bin, Mengen 783 bin, Mudurnu 940 bin, Seben 298 bin, Yeniçağa ilçesine 143 bin lira" dedi.
    
     Muhabir: Zafer Göder / Emin Gürbüz
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Boluda KÖYDES toplantısı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER