Bolu Orman Bölge Müdürü Köstereli:

Bolu Orman Bölge Müdürü Köstereli: -Ormanlarımız çok sık, bakımsız ve birbirine girmiş durumda. Bakım ve rehabilitasyon yapılması gerekiyor


BOLU (A.A) - Bolu Orman Bölge Müdürü Sırrı Köstereli, Ormanlarımız çok sık, bakımsız ve bir birine girmiş durumda. Bakım ve rehabilitasyon yapılması gerekiyor dedi.
     Köstereli AA muhabirine, Mudurnu Orman İşletme Müdürlüğünde bölge şefleri ve sektör çalışanlarıyla bir araya geldiklerini belirterek, bu yıl yapılacak olan çalışmalarla ilgili genel değerlendirme yaptıklarını anlattı.
     Mudurnuda 5 bin hektarlık alanda çalışma yapılacağını aktaran Köstereli, Ormanlarımız çok sık, bakımsız ve bir birine girmiş durumda. Bakım ve rehabilitasyon yapılması gerekiyor. Bu çalışmalardaki tek amacımız ormanları korumak. gelecek nesillere sağlıklı ormanlar bırakmak diye konuştu.
     Köstereli, köylüleri tarla, bağ ve bahçe temizlerken yaptıkları ateşler konusunda uyararak, ateşleri ormanlık alanlara yakın yerlerde yakmamalarını, yaktıkları ateş sönmeden ayrılmamalarını istedi.
     (İÇ-EG-ATA)
<< Önceki Haber Bolu Orman Bölge Müdürü Köstereli: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER